Op zoek naar overnemer

Beste klanten, vrienden, familie en sympathisanten van het Molenhuis,

Omdat we de roddels de laatste dagen en weken als paddestoelen uit de grond zagen schieten, willen hierbij even ons verhaal doen.

Het klopt inderdaad dat Erika en ik, met spijt in het hart, op zoek zijn naar een overnemer voor onze zaak. De reden hiervoor is heel simpel: na bijna 3 jaar de wondere wereld van de horeca ontdekt te hebben, kwamen we tot de vaststelling dat we allebei veel te hard onze kinderen en ons gezinsleven misten. Ook onze kids gaven heel duidelijk aan dat ze het gevoel hadden dat er iets ontbrak. En ook al zijn we zaakvoerders en zelfstandigen, we zijn en blijven in eerste plaats mama en papa.

Dus zijn we op zoek naar iemand die in onze voetsporen wil treden. Iemand die het Molenhuis wil verder zetten, rekening houdend met de geschiedenis en historische omgeving.
Tot die moment blijven wij het Molenhuis runnen en u met alle plezier ontvangen.

Even praktisch:
Alle geplande evenementen, reservaties, vergaderingen, enzovoort, kunnen gewoon doorgaan. Om ons de kans te geven ons voor te bereiden op onze verdere professionele carrières, zullen wij (tenminste al tot 1 maart) enkel open zijn op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens vanaf 11u30.

Heeft u vragen hierover, aarzel niet om ons te contacteren zodat wij u verder kunnen helpen.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen u in de nabije toekomst nog te mogen begroeten in ‘ons’ Molenhuis.

Bart en Erika.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *